Afbeelding

Pijnackerse opgepakt in Haags restaurant

Actueel 19 keer gelezen

Pijnacker Een 40-jarige vrouw uit Pijnacker moest dinsdag 15 november mee naar het politiebureau nadat zij niet wilde afrekenen in een restaurant aan de Korte Poten en vervolgens twee agenten verwondde tijdens haar verzet tegen een aanhouding, dit meldt de politie vandaag.

Agenten kregen omstreeks 17.00 uur de melding dat er in een restaurant aan de Korte Poten een vrouw zat die haar eten niet wilde afrekenen. De agenten spraken de vrouw aan in het restaurant. Hierop wilde zij weglopen.

Toen de agenten haar daarop wilden aanhouden, verzette zij zich hevig. Hierbij kneusde zij van één agent de duim en trapte en sloeg de andere agent. De vrouw is uiteindelijk ingesloten op het politiebureau.

De agenten hebben hun letsel laten nakijken en deden aangifte tegen de vrouw. De verdachte zelf verklaarde dat zij niet de tijd had gekregen om haar eten af te rekenen. Zij zit nog vast.

Politie Haaglanden tolereert geen (verbaal) geweld tegen politiemensen en doet in voorkomende gevallen aangifte. Met het Openbaar Ministerie zijn afspraken gemaakt dat de strafeis bij geweld tegen politieambtenaren wordt verdubbeld.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant