Afbeelding

Ondernemers eisen camera’s Parade

Actueel 21 keer gelezen

Nootdorp – Burgemeester Rik Buddenberg heeft gisteren een bezoek gebracht aan de winkel van Marian de Visser in de Parade. Hij heeft een bloemetje gebracht en steun betuigd aan de getroffen onderneemster.

De winkel werd in korte tijd twee maal opgeschrikt door inbrekers. De eerste keer slaagden de inbrekers niet zichzelf toegang te verschaffen tot de winkel. Afgelopen zondag op maandag werd de pui wel met succes geramd en een grote hoeveelheid spullen gestolen. De ravage is enorm, maar bovenal is de eigenaar emotioneel geraakt.

Marian de Visser heeft bij burgemeester Rik Buddenberg aangedrongen op camerabewaking in het winkelcentrum. Hij heeft echter laten weten dat sommige partijen in de gemeenteraad dit tegenhouden en er toch echt een vergunning voor nodig is. Ondertussen regent het klachten over overlast van jongeren bij de Markt en in de Parade, en is criminaliteit aan de orde van de dag. Wat de ondernemers in de Parade betreft neemt de lokale politiek dan ook vandaag nog een verstandige beslissing, in plaats van geneuzel over privacy.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant