Afbeelding

Birmingham Sunset in de Trucker

Actueel 52 keer gelezen

Pijnacker - Op zaterdagavond 19 november aanstaande vindt er in De Trucker in Pijnacker een optreden plaats van de Haagse band Birmingham Sunset. Het voorprogramma zal worden verzorgd door Face Meets Concrete. De zaal gaat om 21.00 uur open en de entree bedraagt 5 euro. Pashouders betalen slechts 3 euro. De Trucker is gelegen aan de Stationsstraat 34 te Pijnacker.

Birmingham Sunset is de 80’s hardrock & heavy metal band waar je al sinds 1989 op zit te wachten! Dit vijftal brengt je klassiekers van bijvoorbeeld Iron Maiden, Vandenberg, Scorpions, Mötley Crue, Saxon en Whitesnake, precies zoals ze bedoeld zijn: hard, krachtig en rockend!! Een avondje met de heren en dame van deze band belooft een dynamische mix te worden van nooit eerder gecoverde bekende metalnummers en powerballads om mee te zingen. Kortom; toupeer je haar, trek die die spandex uit de kast en haal je plateauzolen van zolder!

Het voorprogramma Face Meets Concrete kenmerkt zich door het hoge, aan Rob Halford gelijkende stemgeluid. Zij brengen covers van onder andere Pantera, Machine Head, Anthrax en Judas Priest. Een primeur voor de Trucker, want het is hun allereerste optreden!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant