Afbeelding

Knutselen met Kinderwerk

Actueel 213 keer gelezen

Het kinderwerk van het jongerenwerk is speciaal ontwikkeld om leuke dingen te doen met kinderen van acht tot twaalf jaar. Daan Kros (27), jongerenwerker houdt zich bezig met kinderwerk in Pijnacker, in Tolhek, en in Delfgauw in de Keet Vrijenban.

“Ik vind knutselen gezellig, vooral lekker met een muziekje erbij en een glaasje limonade. Lekker bezig zijn en tussendoor lekker kletsen. Want kletsen kunnen ze. Maandag 14 november ben ik weer gestart met vogelhuisjes maken. In Delfgauw op maandag van 15.30 tot 17.30 uur en in Pijnacker (Tolhek) op woensdag van 13.30 tot 15.30 uur. Het kost ook bijna niks, voor drie keer komen en weggaan met je zelfgemaakte vogelhuisje betaal je maar vijf euro”, vertelt Daan lachend als hij op de foto gaat met stagiair Tarek Gallab (20) van het ID-college in Leiden.

In Delfgauw knutselen de meiden en de jongens samen. Door de samenwerking met De Poort is in Pijnacker het kinderwerk gesplitst in Jongens en meiden. “We gaan eens kijken hoe zich dat allemaal ontwikkelt”, aldus Daan die nog best wat inschrijvingen voor de vogelhuisjes kan gebruiken. Mailen kan via daankros@stjjmh.nl of bel Daan gewoon via 06-44201633.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant