Afbeelding

Lezersactie: Win kaarten voor party in Sir Winston Club

Algemeen 58 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - Dat gaan we vaker doen. Gratis kaarten weggeven via deze site. Vandaag een swingende actie waarbij onze redactie vrijkaarten mag weggeven voor een 80’s & 90’s Party in de Sir Winston Club in Rijswijk.

Vrijdag 18 november wordt de heerlijke muziek uit de jaren '80 en '90 worden weer volop gedraaid tijdens deze 80’s & 90’s Party in de Sir Winston Club in Rijswijk. Vanaf november wordt dit feest tweemaal per maand georganiseerd in de Club. Bezoekers kunnen hier genieten van de tophits en de sfeer uit deze jaren.

De jaren '80 en '90 hebben veel betekend voor de muziek van tegenwoordig. Hits van die tijd zijn een inspiratiebron voor de meeste artiesten van tegenwoordig. Ook doen de hits van vroeger het nog steeds goed op de radio en televisie; Michael Jackson, Madonna, Queens en de Rolling Stones komen geregeld voorbij. Alles wijst er dan ook op dat dit een geweldige tijd is geweest die je op vrijdag 18 november weer kunt herbeleven in de Sir Winston Club.

De 80’s & 90’s Party wordt iedere eerste en derde vrijdag van de maand georganiseerd in de Sir Winston Club. Kaarten voor deze avond (22.00 tot en met 04.00 uur) zijn in de voorverkoop te bestellen voor 5 euro via www.sirwinstonclub.nl, en bedragen 8,50 euro aan de deur. De Sir Winston Club is gevestigd aan het Gen. Eisenhowerplein 27 te Rijswijk, gratis parkeren Kessler Park / Lange Kleiweg 1. Ook met het openbaar vervoer is de Club goed bereikbaar, middels NS Station Rijswijk.

Kaarten winnen
Telstar Online vrijkaarten weg. Mail je gegevens naar martijn@telstar-uitgeverij.nl om deze felbegeerde tickets te winnen. Rond een uur of vijf vanmiddag maken we de winnaars hier bekend.

Winnaars
Baukje Postma uit Pijnacker je krijgt twee kaarten en Jan ter Burg uit Pijnacker ook van harte met twee kaarten. We zetten jullie op de gastenlijst!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant