Bij Ton Zondag van Plus is de extra dag momenteel een groot succes.
Bij Ton Zondag van Plus is de extra dag momenteel een groot succes.

Drie supermarkten zondag open

Actueel 136 keer gelezen

BREKEND Pijnacker-Nootdorp - Per begin 2012 - de datum wordt nog precies bepaald - mogen er drie supermarkten open op zondag in Pijnacker-Nootdorp. De eerste vergunningen voor de Jumbo in Nootdorp en Plus Zondag in Pijnacker zijn dit najaar verstrekt.

Per 2012 wordt de nieuwe ontheffing van kracht. Per 15.000 inwoners mag er een supermarkt open. De voorkeur van het college en de gemeenteraad ging uit naar een supermarkt per kern, dus een in Pijnacker, een in Nootdorp en een in Delfgauw. Albert Heijn in Delfgauw heeft echter geen interesse in een opening op zondag. Volgens de woordvoerder van Albert Heijn is de gemiddelde Delfgauwenaar in deze zaken erg op Delft gericht.

Welke supermarkten er per 2012 op zondag open gaan is nog de vraag. Geïnteresseerde supermarkten konden zich aanmelden en hieruit wordt geloot. Er komt er een in Pijnacker, een in Nootdorp en waar de derde komt, zal uit de loting blijken. Meer hierover en over de verwachte openingstijden leest u in de gedrukte Telstar van komende week.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant