Beelden van de NS bij station Delft.
Beelden van de NS bij station Delft.

Loempiabakker overvallen in Ypenburg

Regio 101 keer gelezen

Ypenburg - De politie van bureau Ypenburg onderzoekt een gewelddadige overval op een 36-jarige loempiabakker. Drie verdachten overvielen vanmorgen, zaterdag 5 november om circa 08.00 uur, de man in een woonhuis aan de Jonkheer van Riemsdijklaan.

Het slachtoffer werkt als loempiabakker bij een kraampje op Het Weena in Rotterdam. Hij vertrok in de vroege ochtend van zaterdag 5 november vanuit Rotterdam met de trein naar Den Haag. De drie verdachten volgden hem vermoedelijk in de tram. Hij stapte in Delft uit om via de tram door te reizen naar Den Haag om naar het adres in Ypenburg te gaan. Daar moest de man wat loempia’s en de dagopbrengst afleveren.

Veel geweld
Voor de woning werd hij door drie verdachten van Noord-Afrikaanse afkomst overmeesterd en de woning ingeduwd. In de woning werd de man bedreigd met een vuurwapen, werd er met pepperspray gespoten en ontstond er een worsteling. Toen het slachtoffer een deur probeerde dicht te duwen, trapten de mannen de deur in en werd de man geslagen. Toen de bewoners van het huis wakker werden, sloeg het drietal op de vlucht. De getoonde foto's zijn van camera’s op het station in Delft. Wie kent deze verdachten. Bel de politie in Den Haag via 0900-8844. Liever anoniem? Bel met 0800-7000.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant