Onderzoek naar overlijden 39-jarige man in volle gang.
Onderzoek naar overlijden 39-jarige man in volle gang.

Wie kende Robert Krzesiak?

Regio 61 keer gelezen

Regio - Het rechercheteam dat onderzoek doet naar het overlijden van de 39-jarige Robert Krzesiak wil graag in contact komen met mensen die hem kenden. De politie heeft de media ingeschakeld om een oproep te plaatsen.

Ook worden er de komende dagen flyers en posters met zijn foto verspreid op verschillende plekken in onze regio. Ook plaatst de politie billboards op plaatsen waarvan bekend is dat er regelmatig mensen van Poolse komaf komen. Op deze manier hoopt het rechercheteam meer informatie te krijgen over de sociale contacten van het slachtoffer, zijn dagelijkse bezigheden en waar hij regelmatig kwam of verbleef.

Het onderzoek naar het overlijden van de man – wiens lichaam woensdagmorgen 2 november in een caravan op de Nieboerweg werd gevonden - wordt gedaan door een speciaal Team Grootschalige Opsporing (TGO), en is in volle gang. Op en rond de Nieboerweg zochten leden van het Parate Peleton donderdagmiddag 3 november naar mogelijke sporen of bewijsmateriaal. Er werden enkele voorwerpen veiliggesteld; er zal nader onderzoek moeten plaatsvinden om vast te stellen of deze verband houden met het slachtoffer of misdrijf.

Ook spraken rechercheurs vandaag met verschillende getuigen. In de hoop in contact te komen met nog meer getuigen, werd daarnaast nog een bericht via Burgernet verstuurd. Mensen die informatie hebben die kan helpen bij het opsporen van de dader(s) worden verzocht contact op te nemen met Politie Haaglanden op telefoonnummer 0900-8844. Wilt u liever anoniem blijven? Bel dan met M. op telefoonnummer 0800-7000. Indien nodig kan gebruik gemaakt worden van een tolk.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant