De heren werden meegenomen naar het bureau.
De heren werden meegenomen naar het bureau.

Crossers aangehouden in Delftse Hout

Regio 31 keer gelezen

Delft - Op de Korftlaan hielden agenten gisteravond twee 23-jarige Hagenaars aan, die op een nabijgelegen parkeerterrein schade hadden veroorzaakt en vervolgens waren weggereden.

Rond 22.20 uur meldde een getuige dat er op het parkeerterrein aan de Tweemolentjeskade in Delft met auto's gecrosst werd. Ook had de melder een harde knal gehoord, waardoor hij vermoedde dat er een aanrijding had plaatsgevonden. Onderweg naar het parkeerterrein zagen de agenten een auto rijden, die een andere auto sleepte. Van de de auto die gesleept werd, was weinig over: “De auto was rondom erg beschadigd, alle ruiten lagen eruit en er kwam zelfs nog rook onder de motorkap vandaan. Op het parkeerterrein constateerden de agenten schade aan bomen en een container”, weet een woordvoerder van de politie. 

Hierop hielden ze de twee mannen aan. Eén van de verdachten verkeerde ogenschijnlijk onder invloed van softdrugs: van hem werd een bloedblok afgenomen. Van beide mannen werd het rijbewijs ingevorderd. Ook de auto's waren zij kwijt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant