Afbeelding

TelstarTV over handhavers, post en palen

TelstarTV 84 keer gelezen

VIDEO Pijnacker-Nootdorp - In Pijnacker-Nootdorp is een nieuw project van start gegaan. Vanaf deze week kunnen mensen met een uitkering de orde bewaken in de openbare ruimte.

Zij worden bijgestaan door professionals en leren alle fijne kneepjes van het vak. Zo doen ze iets terug voor de samenleving, is het idee. Wethouder Francine van der Jagt gaf uitleg over de ordebewaking en het maatschappelijk belang van dit project.

Het zogenoemde ‘paalincident’ zorgde vorige week voor veel opschudding in Pijnacker. Zonder aanleiding viel een loodzware stoplichtenmast op de rijbaan van de Oostlaan. Wonderwel vielen er geen gewonden. Diezelfde Oostlaan is van 17 tot 31 oktober overigens afgesloten voor verkeer. Op de middenberm in het centrum zijn ze druk bezig de ingang van de parkeergarage onder het Raadhuisplein gereed te maken. Dat betekent dus omrijden.

Tenslotte onderzochten we leidende opinie in onze gemeente wat betreft postbezorging. PostNL ligt deze week flink onder vuur sinds Omroep West inzicht kreeg in een onthullende lijst. De postbezorging in de regio is de afgelopen maanden menigmaal benedenmaats gebleken. Op de markt in Pijnacker gingen wij het gesprek aan.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant