Maaike Hazenkamp scoorde weer een belangrijke treffer.

Overwinning Avanti in slotseconde

Sport 117 keer gelezen

Pijnacker - Door een afstandtreffer van Fenna Teunissen in de slotseconde van de wedstrijd pakt Avanti de winst op concurrent Oranje Wit met 16-17.

Na een ruststand van 7-9 in het voordeel van Avanti volgt een zeer spannende tweede helft. Een voorsprong van vier doelpunten ( 11-15 ) wordt in twee minuten door Oranje Wit ongedaan gemaakt. Tien minuten voor tijd is de stand 15-15, en het zijn de dames van Avanti die de wedstrijd beslissen. Maaike Hazenkamp brengt met een prachtige doorloop Avanti weer op een 15-16 voorsprong en in de slotseconde is het Fenna Teunissen die de winnende voor Avanti binnenschiet voor de eindstand van 16-17. Avanti staat nu aan kop van de ranglijst met drie punten voorsprong op de eerste achtervolger.

Doelpunten: Dé Post(5), Ronald Struijk(5), Teunissen(2), Maaike Hazenkamp(2), Stefan Hogervorst(1), Babette Heyblom(1) , Fenna en Sharon vd Meer(1)