Afbeelding

Pijnackerse acteurs in nieuwe kinderfilm

Actueel 414 keer gelezen

VIDEO Pijnacker - Afgelopen dinsdag ging in theater de Naald de nieuwe kinderfilm ‘Jelger de Goochelaar en de jacht op de juwelendief’ onder het toeziend oog van meer dan zeshonderd kinderen in première. Onder de spelers van deze film bevinden zich vier inwoners van Pijnacker.

De nieuwe kinderfilm is het vervolg van de film ‘Jelger de goochelaar en de vliegende toverring’, die in februari in première ging. Ook in dit verhaal beleefd de goochelaar samen met zijn vriendjes en vriendinnetjes en natuurlijk zijn speurhond Witje een spannend verhaal.

Zoals de naam al doet vermoeden is er een juwelendief actief in het dorp Belderplons, die voor veel overlast zorgt. Helemaal als de politie denkt dat Jelger de dief is. Jelger is genoodzaakt om de echte dief te vinden, maar ondertussen heeft ook een boze tovenaar het op hem gemunt. De grootste inspiratiebron voor deze films zijn televisieseries van vroeger zoals Ti Ta Tovenaar, Q&Q en Bassie & Adriaan.

Onder de spelers van de kinderfilm bevinden zich vier (voormalig) inwoners van Pijnacker. De rol van de zusjes worden vertolkt door Claire Segijn en Anne Junggeburt, die ook al te zien waren in de vorige film. Daarnaast spelen ook Danny Segijn (de juwelendief) en Walter Vermeer (de inspecteur) een rol in de film. Het kan zijn dat je een van deze vier spelers al eerder hebt gezien. Alle spelers zijn of waren namelijk actief bij toneelvereniging ’t Speeltoneel.

Nieuwsgierig geworden naar de film? Vanaf oktober is hij te koop. Mail jouw naam en adres naar jelger_en_sebastiaan@hotmail.com.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant