Oostland bestaat uit Pijnacker-Nootdorp en Lansingerland.
Oostland bestaat uit Pijnacker-Nootdorp en Lansingerland.

Kennis en innovatie tijdens Oostlanddag

Actueel 28 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - Op 13 oktober 2011 vindt bij Hotel van der Valk in Nootdorp de Oostlanddag 2011 plaats. Thema van deze dag is Kennis en Innovatie. De Oostlanddag 2011 is hét moment voor ondernemers om elkaar te ontmoeten en kennis op te doen.

De Oostlanddag is de netwerkbijeenkomst voor ondernemers in het Oostland. Naast netwerken kunnen de Oostlandse ondernemers deelnemen aan een van de vier innovatieve workshops en met elkaar netwerken. Tijdens het avondprogramma houdt Ruud Koornstra, drijvende kracht achter en oprichter van Tendris een inspirerende voordacht. Tendris is een netwerk van kleine, onafhankelijke bedrijven die aan de basis staan van een gezondere en duurzame maatschappij.

Organisatie

De organisatie van Oostlanddag is in handen van de ondernemersverenigingen VNO-NCW Oostland, NOOVA, LTO Noord Glaskracht Oostland, Ondernemend 3B, Ondernemersvereniging Pijnacker-Nootdorp, gemeente Lansingerland, gemeente Pijnacker-Nootdorp, Kamer van Koophandel Den Haag en Rabobank Zuid-Holland Midden.

> oostlanddag.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant