Helden om de Hoek

Actueel 130 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - Helden om de Hoek is een lokaal evenement op vrijdagavond 4 november 2011 dat wordt georganiseerd door Bureau Vrijwilligerswerk Pijnacker-Nootdorp.

Het is voor alle vrijwilligers die actief of woonachtig zijn in de gemeente Pijnacker-Nootdorp. Om de inzet van vrijwilligers te waarderen trakteert het Bureau Vrijwilligerswerk op een feestelijk evenement met diverse activiteiten en workshops. De avond begint om 19.00 met workshops en lezingen waarna om 21.00 uur het feest begint.

Alle vrijwilligers in onze gemeente worden van harte uitgenodigd om deel te nemen aan Helden om de Hoek 2011. Helden om de Hoek wordt financieel mogelijk gemaakt door fonds 1818, de Rabobank Zuid-Holland midden en de gemeente Pijnacker-Nootdorp.

Aanmelden

Vooraf aanmelden is verplicht en kan via het digitale inschrijfformulier op de website van het Bureau Vrijwilligerswerk: vrijwilligerswerkpijnacker-nootdorp.nl. Geen computer met internet? Inschrijven bij het Vrijwilligers Informatie Punt in de bibliotheken van Pijnacker en Nootdorp is ook mogelijk.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant