Afbeelding

De Verbeelding zonovergoten cultuurfeest

Actueel 156 keer gelezen

Pijnacker - De 18e Verbeelding was bijzonder succesvol. Duizenden bezoekers kwamen afgelopen weekend naar een zonovergoten Pijnacker om deel te nemen aan dit cultureel festijn. Bij sommige kunstenaars die hun atelier hadden opengesteld was het zelfs zo druk dat men 'op zijn beurt' moest wachten.

Vrijdagavond was als start van de Verbeelding verteller Mia Verbeelen in de bibliotheek aan de Julianalaan. Mia was uitgenodigd omdat ze kan 'Verbeelden door verhalen'. Een schitterende voorstelling waar drie jongens uit Pijnacker actief als figurant in meespeelden.

De taxateurs van Kunst & Kitsch brachten een stroom aan bezoekers op de been die al of niet teleurgesteld naar huis gingen. Ook vonden velen het een buitengewone kans eindelijk hun karikatuur te laten tekenen. En wat dacht je van de concerten, de dansgroepen, het kindercircus, de kinderopera, de muziekbeurs en het basisschoolkinderkoor dat met kinderkoor Jeladiem optrad, begeleid door Excelsior.

De koren Cantando, Cadans en EigenWijs lieten hun stemgeluid ver over het Raadhuisplein klinken waar de bezoekers van de kunst en boekenmarkt een mooie aankoop deden om als herinnering aan dit zonnig festijn de donkere wintermaanden door te komen, tot de 19e Verbeelding volgend jaar weer van start gaat. De Verbeelding is voorbij, de Verbeelding ver voorbij.

> deverbeelding.nu

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant