De noordelijke rijbaan is afgerond
De noordelijke rijbaan is afgerond

Wijziging doorsteek Oostlaan

Actueel 30 keer gelezen

Pijnacker - De bouw van de inrit in de middenberm op de Oostlaan is in volle gang. De werkzaamheden op de noordelijke rijbaan zijn inmiddels afgerond. Donderdagochtend om 7.00 uur zal de zuidelijke rijbaan worden afgesloten.

De zuidelijke rijbaan is de baan langs de bouwplaats. Het verkeer van Delft naar Zoetermeer blijft op de reguliere rijbaan rijden en zal vervolgens via de middenberm naar de noordelijke rijbaan worden geleid. Het verkeer blijft op deze baan rijden en voegt weer in bij de rotonde.

De fietsers van Delft naar Zoetermeer blijven voor de auto?s uitrijden. De fietsers van Zoetermeer naar Delft rijden binnenkort achter een geplaatste fiets barri?re de tegenovergestelde richting op. Het laden en lossen van de winkels vindt plaats door middel van een extra gecre?erde doorsteek door de middenberm, ter hoogte van de Blokker. Het vrachtverkeer en de lijnbussen voegen via deze doorsteek uit en kunnen zich opstellen op de standaard laad- en losplaats.

Tijdens de afsluiting van de zuidelijke rijbaan zullen er bouwhekken geplaatst worden op de veiligheid te garanderen. Tevens vindt er een aanpassing plaats aan het riool en zullen ze aan de zuidelijke kant damwanden in trillen. Hierna kan de bouw van de inrit van start gaan.

Werkzaamheden Oostlaan in volle gang

Rijbaan Oostlaan nu officieel dicht

E?n rijbaan Oostlaan negen maanden dicht

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant