Delfgauwenaar overvallen in Voorburg

Actueel 8 keer gelezen

Leidschendam/Voorburg - De recherche van Bureau Leidschendam-Voorburg is op zoek naar getuigen van een beroving op het Oosteinde, op maandagavond 28 maart.

Rond 22.30 uur liep een 18-jarige jongen uit Delfgauw over het Oosteinde, in de richting van de Vlietwijck. Hij had op dat moment een tas bij zich, met daarin een laptop. Hij hoorde van achteren een scooter naderen. Toen de scooter - met daarop twee mannen - de jongen passeerde, rukte de passagier de laptoptas van zijn schouder. Vervolgens reed de scooter weg in de richting van de Rembrandlaan en de Vlietweg.

Op de scooter zaten twee mannen. De bestuurder was een blanke man met lang, bruin haar tot op zijn schouders. Hij was in het zwart gekleed. De passagier droeg eveneens zwarte kleding en een capuchon. Opvallend waren zijn witte schoenen.

De politie is op zoek naar getuigen van de beroving of mensen die de daders aan de hand van de signalementen herkennen. Zij worden dringend verzocht contact op te nemen met de recherche van Bureau Leidschendam-Voorburg, via telefoonnummer 0900-8844.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant