Herinrichting Koningshof-Oost gereed

Actueel 178 keer gelezen

Pijnacker - Het is geen grap, maar echt waar: de herinrichting van de wijk Koningshof-Oost is klaar! ?Daar willen we als gemeente graag bij stilstaan?, zegt een woordvoerder. Wethouder Jos? van Egmond biedt bewoners daarom op 1 april een voorjaarsbloemetje aan.

In Koningshof Oost zijn de afgelopen jaren riool- en leidingwerkzaamheden uitgevoerd en de buitenruimte is opnieuw ingericht. Wegen en voetpaden zijn opnieuw bestraat, er zijn speeltuintjes aangelegd en er is nieuw groen geplant. ?Als laatste is nu de Delflanddreef, de centrale weg door de wijk, opnieuw bestraat. Hiermee is een einde gekomen aan de werkzaamheden en de overlast die daarmee gepaard gaat. De wijk ziet er weer erg mooi uit. Een moment waar veel mensen naar uit hebben gekeken. De gemeente staat daarom graag even stil bij dit bijzondere moment?, aldus de gemeentewoordvoerder.

Samen met het plaatsen van de laatste planten in de openbare ruimte, biedt de gemeente alle bewoners van Koningshof op deze bijzondere dag een mooi voorjaarsbloemetje aan. Met dank voor hun medewerking en geduld en tijdens de werkzaamheden. Wethouder Jos? van Egmond biedt de eerste bloemetjes in de wijk aan.

[line]

Elke vrijdag op Telstar Online actuele onderwerpen in TelstarTV!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant