Afbeelding

Slachtoffer aanrijding zoekt getuigen

Actueel 32 keer gelezen

Nootdorp - Vrijdagochtend 28 januari 2011 fietst de 62-jarige Frans rond tien uur door het centrum van Nootdorp. Op de Koningin Julianalaan, ter hoogte van winkelcentrum De Parade, wordt hij plotseling geschept door een automobiliste.

Frans slaat over de kop en komt met een harde smak op de grond terecht. Hij wordt even later met spoed vervoerd naar het ziekenhuis.

?Ik heb hersenletsel opgelopen en ben nog steeds onder behandeling?, vertelt hij vandaag aan onze redactie. De Nootdorper zocht contact met Telstar Online omdat hij getuigen zoekt van het ongeval. ?De automobiliste heeft tijdens het eerste politieverhoor aangegeven mij inderdaad te hebben aangereden, maar heeft deze verklaring onlangs weer ingetrokken. Daarom ben ik hard op zoek naar mensen die het ongeluk hebben zien gebeuren.?

Was u getuige van de aanrijding tussen een fietser en een personenauto op vrijdag 28 januari rond 10.00 uur op de Koningin Julianalaan in Nootdorp? Neem contact op met Frans via 015-3109205 of mail naar fvdiemen@casema.nl.

Beelden ongeval

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant