Afbeelding

Kortdurende omleiding Pijnacker Centrum

Verkeer 54 keer gelezen

Pijnacker - Vanaf maandag 31 januari tot en met vrijdag 4 februari wordt de damwand op het bouwterrein in het Centrum van Pijnacker verwijderd. Het verkeer in het centrum wordt gedurende deze week omgeleid.

De damwand is geplaatst om de parkeerkelder te kunnen bouwen, die inmiddels gereed is. De damwand kan dan ook nu worden verwijderd. Hiervoor is aan de buitenkant van de bouwkuip ruimte nodig voor het opstellen van de het benodigde materieel. Dit om de veiligheid van de bouwvakkers, omwonenden en passanten, optimaal te waarborgen.

Het verwijderen van de damwand aan de zijde van de Oostlaan heeft ??n week gevolgen voor het verkeer omdat de rijbaan grenzend aan de bouwplaats hiervoor volledig moet worden afgesloten.

Automobilisten en ook het vrachtverkeer richting Zoetermeer worden omgeleid via de Goudenregensingel. Fietsers worden omgeleid via de Kerkweg en het Emmapark. Het doorgaande verkeer vanaf Delfgauw wordt omgeleid via de N470. Verkeer richting Delfgauw ondervindt niet of nauwelijks hinder van de werkzaamheden.

Het verwijderen van de damwand aan de zijde van de Kerkweg gebeurt op het bouwterrein zelf en veroorzaakt geen overlast. Aan de kant van het Emmapark is echter onvoldoende ruimte om verkeer mogelijk te maken. Uit veiligheidsoverwegingen zal het Emmapark dan ook gedurende ??n week volledig worden afgesloten. ABB probeert de winkels zo veel mogelijk bereikbaar te houden door elke dag een gedeelte van het Emmapark af te sluiten. Met de winkeliers maak ABB afspraken over een passende oplossing.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant