Nootdorpse Team PUNT strijdt voor WNF

Sport 187 keer gelezen

Nootdorp - Het Wereld Natuur Fonds organiseert de WNF Challenge, een driedaagse avontuurrace in Friesland voor het goede doel. Op 12, 13 en 14 mei gaan onder andere vier Nootdorpers de strijd aan tegen andere teams door middel van allerlei beproevingen op het gebied van sport.

Team PUNT staat voor Prestatie, Uitdaging, Natuur en Team en bestaat uit zes personen waarvan vier Nootdorpers; Anjella van Vliet, Mariska Beuman, Elise en Marien van Kalmthout. Zij gaan, samen met de twee andere leden Lion de Frel en Han van den Boogaard drie dagen zeilen, wadlopen, mountainbiken, crosslopen en kano?n in het Friese Waddengebied. Door middel van een trainingsprogramma zijn zij zich nu aan het voorbereiden op deze driedaagse.

Het PUNT-team is van alle markten thuis en dit komt goed van pas tijdens de race. ?Het wordt een zware opgave maar we gaan het er goed vanaf brengen?, aldus Anjella van Vliet. Om deel te nemen aan het event moeten zij 8.000 euro verzamelen via sponsoren. Dit geld gaat naar het Wereld Natuur Fonds. Zij willen de Nootdorpse ondernemers oproepen om hun actie te steunen door middel van een financi?le bijdrage.

De plaatselijke supermarkt Jumbo heeft al toegezegd hen te helpen in de vorm van het inzamelen van statiegeldbonnetjes. Wilt u Team PUNT steunen? Surf dan naar www.wnfchallenge.nl (Team PUNT) en steun de Nootdorpers in hun race voor het Wereld Natuur Fonds.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant