Commissie Vrijwilligerszaken en de D-jeugd met de Bokaal.
Commissie Vrijwilligerszaken en de D-jeugd met de Bokaal.

Oliveo Handbal timmert aan de weg

Sport 55 keer gelezen

Pijnacker - Oliveo Handbal hield zondag 9 januari voor de tweede maal in haar bijna zestigjarige geschiedenis de nieuwjaarsreceptie op de eerste speelzondag in het nieuwe jaar en niet op Nieuwjaarsdag.

Onder de kerstboom konden leden, ereleden, leden van verdienste en betrokkenen elkaar alsnog een gezond en sportief 2011 wensen. Er stond een ruim stamppottenbuffet dat verzorgd was door de kantinecommissie onder leiding van Thea Benachour.

Heren 1 kwam tevreden thuis met een zwaar bevochten punt van de wedstrijd tegen DWS en genoot ook van een heerlijk bordje. Daarna hield om 19.00 uur de heer A.Interim, in de persoon van interim-voorzitter Ron van der Ploeg, gekleed in bouwvakkerstenue zijn nieuwjaarsspeech. Medebestuurders waren ook gestoken in een werkvest. Ron stelde Tim de Boer voor als toekomstig opvolger van penningmeesteres Adrie de Rijke. Met de schop in de hand verkondigde Ron dat er bij Oliveo Handbal de komende tijd heel wat werk verzet gaat worden om de ambitieuze plannen van de bloeiende handbalvereniging uit te werken. Hij stak niet onder stoelen of banken dat daarbij de handen uit de mouwen moeten.

In juli viert Oliveo haar zestigjarig jubileum en dat wordt een grootse happening. Het Recreantenteam dat het jubileum organiseert, is naarstig op zoek naar sponsoren om de festiviteiten te bekostigen. De werkgroep Nieuwe Media lanceert dan een nieuw magazine en de website wordt aangepakt.

Team van het Jaar Bokaal

Na de nieuwjaarsspeech zette voorzitter Ron van der Ploeg alle vrijwilligers in het zonnetje, omdat vrijwilligers de spil zijn waarom de vereniging draait. In het Europees Jaar van de Vrijwilliger worden ook die bij Oliveo Handbal niet vergeten. In december had iedereen een stem uit kunnen brengen op zijn favoriete team, commissie of werkgroep. Totaal waren 23 teams voorgedragen; teken dat heel veel vrijwilligers actief zijn bij Oliveo Handbal. Het bestuur had op basis van de argumentatie vier teams gekozen die in aanmerking kwamen voor de Team van het Jaar Bokaal 2010.

In het team Recreanten hebben de meeste leden een taak op zich genomen, vari?rend van mentor, trainer en/of coach tot lid van een commissie. De Projectgroep Nieuwbouw heeft een breed pakket taken op technisch, bouwkundig en finacieel gebied en is voortvarend aan de slag gegaan. Het Wedstrijdsecretariaat doet veel werk achter de schermen en laat de competities gesmeerd draaien. De Commissie Vrijwilligerszaken was de vierde genomineerde. Na lang beraad had het bestuur een winnaar gekozen.

De Commissie Vrijwilligerszaken bestaande uit Jos? Langelaan, Nancy Klomp? en Mieke van Veen kreeg uit handen van de winnaar van vorig jaar, een afvaardiging van het Gemengde D-team, de wisselbokaal uitgereikt. Argumenten voor deze keuze waren onder andere het schrijven en uitvoeren van het vrijwilligersbeleidsplan en het co?rdineren van de Maatschappelijke Stages binnen Oliveo. Daarna was het nog een tijd gezellig bij de club die uitkijkt naar de nieuwbouw. Woensdagavond 2 februari worden de laatste ontwikkelingen bekend gemaakt. Meer via: oliveohandbal.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant