De Noordeindseweg in Delfgauw, ter hoogte van het Virulypad.
De Noordeindseweg in Delfgauw, ter hoogte van het Virulypad.

Meisje geschept, automobilist rijdt door

Algemeen 71 keer gelezen

OPSPORING VERZOCHT Delfgauw - De politie van bureau Pijnacker-Nootdorp vraagt jullie aandacht voor een gevalletje zeer asociaal gedrag op de Noordeindseweg in Delfgauw.

Ter hoogte van het Virulypad werd gisteren, dinsdagochtend rond 08.30 uur, een 13-jarige meisje van haar fiets gereden. Het kind belandde zelfs in de sloot en raakte gewond. Het meisje fietste ter hoogte van het Virulypad in de richting van de Delftse Hout toen er een auto uit tegenovergestelde richting zag komen. Zij ging aan de kant.

Op dat moment voelde zij een duw tegen de achterzijde van haar fiets. Zij reed hierdoor de berm in, haar fiets viel om en bleef halverwege de sloot in de greppel hangen. Het meisje gleed naar beneden de sloot in. Het slachtoffer kon zelf de sloot uitkruipen en zag toen ze bij haar fiets kwam niemand meer, de beide auto's waren verdwenen. Het vermoeden bestaat dat het meisje van achteren is aangereden door een automobilist.

“Het meisje is ondanks het feit dat ze gevallen is en een pijnlijke heup had naar school gegaan, later in de middag werd ze duizelig en misselijk. Haar huisarts constateerde gekneusde nekwervels”, zo laat de politie weten. De politie zoekt met spoed getuigen via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant