Afbeelding

12 Inch mannen bij RTL Boulevard

Actueel 82 keer gelezen

12 INCH NIEUWS Pijnacker - (tataadadadaaa) De mannen achter de 12 inch-race hebben gisteren in Delft en Voorburg samen met Babette van Veen en Dinand Woesthoff twee nieuwe Tovertuinen geopend.

Met het geld dat vorig jaar door de deelnemers en sponsoren van de 12 inch-race werd opgehaald zijn deze twee opvanghuizen, voor kinderen met een problematische thuissituatie of achtergrond, volledig opgeknapt. De vaak steriele ruimtes zijn letterlijk omgetoverd tot kindvriendelijke en warme locaties.

Dinand Woesthoff, zanger van Kane, heeft de Guusje Nederhorst Foundation opgericht voor zijn overleden echtgenote Guusje Nederhorst met als doel om een zonnestraal te brengen in het leven van kinderen die voor korte of langere tijd verblijven in allerlei opvangcentra in Nederland. Babette van Veen, de beste vriendin van Guusje zet zich ook in voor de Foundation.

Zaterdag 10 september wordt de negende 12 inch-race weer gehouden aan de Sportlaan in Pijnacker. Babette is sowieso aanwezig, zo heeft de organisatie laten weten. Overigens wordt er dit jaar ook gereden voor VONK VUmc, onderzoek naar kinderkanker die de andere helft van het chequebedrag in ontvangst zal nemen. De actie van gisteren heeft zelfs RTL Boulevard gehaald! Kom er maar in Winston:

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant