Handballers in strijd met het water.
Handballers in strijd met het water.

Handbalseizoen begonnen

Sport 28 keer gelezen

Pijnacker - Het einde van het handbalkamp is altijd het startsein voor het nieuwe handbalseizoen. De herenselectie van Oliveo Handbal startte zondag 14 augustus met de voorbereidingen van de competitie in de eerste klasse veld.

's Morgens trainde de groep onder ideale weersomstandigheden op en rond het handbalveld van de club aan de Monnikenweg. Ondanks de vakantie kon de selectie bijna compleet aantreden. Met ingang van dit seizoen krijgt trainer/coach André de Waal assistentie van Angelo van der Hoeven. Na een trainingssessie van twee uur zat het zware werk erop en konden de manschappen uitblazen en genieten van een goed verzorgde lunch.

‘s Middags was er aandacht voor de teambuilding. In Zoetermeer leefde de groep zich uit tijdens een uurtje raften bij Dutch Water Dreams. Er moest goed samen gewerkt worden om niet kopje onder te gaan. De trainingsdag werd in de namiddag afgesloten in de kantine van de handbalclub.

Zondag 21 augustus neemt zowel de heren- als de damesselectie deel aan het HMC-toernooi in Raamsdonksveer. De eerste competitiewedstrijden staan gepland op zondag 28 augustus. Ook voor de jeugd starten de trainingen deze week. Meer via www.oliveohandbal.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant