De TV-ploeg staat klaar voor lange draaidagen.
De TV-ploeg staat klaar voor lange draaidagen.

Handbaljeugd terug van TV-kamp

Sport 71 keer gelezen

Pijnacker - Vrijdagmiddag 12 augustus kwamen de filmsterren van Oliveo Handbal gezond en wel terug van een hele week TV-kamp. Voor de vijfendertigste keer was de handbalclub met de jeugd op kamp geweest, dit keer met als thema Televisie.

Omdat Oliveo Handbal dit jaar ook het zestigjarig jubileum viert, wachtte de groep van bijna tachtig kinderen een extra verrassing. Dankzij heel veel sponsors en leuke acties was er genoeg budget bij elkaar gebracht om een dagje naar de Efteling te kunnen gaan.

De filmweek was verder gevuld met een spannende spooktocht, een Studio Sportdag, een fietstocht, een voettocht en een stadsspel in Waalwijk, alles rondom het thema televisie. De deelnemers konden zich lekker uitleven met de meegebrachte verkleedkleren.

De rode draad door de week was de opdracht om met het groepje een ludiek stukje TV te maken om op de bonte Talentenjachtavond de leiding voor de gek te houden. Met onderwerpen als Mary Poppins, Lingo, Oliveo Boulevard, Oliveo got Talent en de Smurfen lukte dit aardig. Mede dankzij een geweldige leiding en alle sponsors was het een fantastisch kamp. Meer info en foto’s via www.oliveohandbal.nl.

Meer over Oliveo Handbal in de Telstar van woensdag

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant