HealthCity is nieuwe hoofdsponsor ADO

Sport 24 keer gelezen

Regio - HealthCity wordt met ingang van seizoen 2011-2012 de nieuwe hoofdsponsor van ADO Den Haag, dat meldt de club donderdagmiddag.

HealthCity International is exploitant van fitness- en wellnesscentra in Europa. In Nederland voert zij twee formules, te weten HealthCity en Basic-Fit. Beide formules zullen vanaf komend seizoen regelmatig terug te zien zijn in het Kyocera Stadion.

“Het sportieve succes van vorig jaar komt in een mooie deal als deze ook commercieel perfect tot uiting. Wij kijken met onze club omhoog en dat kunnen we met deze overeenkomst van een jaar met een optie op nog twee seizoenen samen met HealthCity doen”, aldus Dick Vierling, Commercieel Directeur van ADO Den Haag.

Zondag, voorafgaand aan het duel met Vitesse, zullen de directie van ADO Den Haag en HealthCity officieel hun handtekeningen zetten onder de overeenkomst. Dit zal rond 14.15 uur plaats vinden op het veld. Nog geen kwartier later zullen de spelers het veld opkomen met de nieuwe naam Basic-Fit op het shirt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant