Steijn hoofdtrainer ADO Den Haag

Sport 13 keer gelezen

Regio - Het heeft de afgelopen dagen de gemoederen nogal bezig gehouden, de interesse van Vitesse in de hoofdtrainer van ADO Den Haag, John van den Brom. Beide clubs zijn er uiteindelijk uitgekomen, Van den Brom maakt de overstap naar Arnhem.

ADO Den Haag betreurt dit verlies van haar trainer, ook al is de afkoopsom heel dichtbij de vraagprijs gekomen. De extreme bedragen genoemd in de media zaten overigens veel te hoog voor de ware inzet tijdens de gesprekken. De mogelijkheid terug te kunnen keren bij zijn oude club maakte bij Van den Brom veel los, waardoor we hem helaas kwijtraken. Dat neemt niet weg dat wij een prachtig seizoen met hem hebben beleefd. We wensen John dan ook heel veel succes bij zijn nieuwe club.

Bij ADO Den Haag gaat de huidig assistent-trainer Maurice Steijn de scepter zwaaien. Hij wordt hoofdtrainer, zijn contract zal zodoende worden aangepast. ADO Den Haag hoopt voor het einde van de week nog een nieuwe assistent-trainer te kunnen presenteren, er wordt momenteel met een belangrijke kandidaat gesproken.

Verder zijn de laatste dagen wat uitingen van spelers in de media verschenen waar ADO Den Haag niet gelukkig mee is, wellicht is de onrust door de onzekerheid rondom Van den Brom overgeslagen naar een aantal selectiespelers. ADO Den Haag wil zich distantiëren van deze uitingen, want de realiteit van de club en haar financiële situatie moeten het belangrijkst blijven. ADO Den Haag heeft Timothy Derijck een aanbieding gedaan binnen de mogelijkheden van de club, die door Derijck naast zich neer is gelegd.

ADO Den Haag zal niet met een verhoogde aanbieding komen. Wesley Verhoek heeft nog een contract voor een jaar, plus een optie voor een 2e jaar die de club kan lichten. ADO Den Haag heeft in een gesprek met de speler aangegeven op korte termijn geen aanbieding te zullen doen, omdat de verbintenis er voor de komende twee jaar nog is. ADO Den Haag heeft deze spelers aangesproken op hun uitlatingen en verwacht dat de focus vanaf heden weer op voetbal zal liggen, want dat is het enige waar iedereen binnen ADO Den Haag bij gebaat is.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant