Afbeelding

Truckertoneel weer op de planken

Actueel 30 keer gelezen

Pijnacker - Op vrijdag 8 en zaterdag 9 juli 2011 speelt toneelgroep Ouwe Jongens, Krentebroob (OJK) weer een avondvullende toneelvoorstelling in OJC De Trucker.

In het stuk ‘Verlosser gezocht m/v’ staat een stad centraal die dringend op zoek is naar een verlosser. Hoeren, junks, zwervers en ander gespuis bevolken de straten. In het stuk wordt een jongen gevolgd die de taak van verlosser op zich wil nemen. Of hij hier ook daadwerkelijk de geschikte persoon voor is zal echter nog moeten blijken. Ondertussen draagt zijn zus haar eigen steentje bij.

Onder leiding van regisseurs Pieter Perrels en Erik Hendriks spelen de leden van OJK een stuk dat is doorspekt van onverwachte grappen tussen filosofisch (taal)braaksel door, afgewisseld met rake oneliners en dit alles uitgesproken door krankzinnige personages.

Kaarten voor 'Verlosser gezocht m/v' zijn nu te koop bij aan de bar van De Trucker (open van 30 juni t/m 2 juli v.a. 21.00 uur) voor maar €5,- per kaartje. De kaartverkoop gaat hard, dus koop je kaartje op tijd! De voorstelling begint beide avonden om 20.00 uur, duurt ongeveer 2 uur en heeft een pauze. Kijk voor meer info op www.krentebroob.nl of www.detrucker.nl.

Kaartjes winnen voor Truckertoneel

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant