Glamour Eindfeest in De Trucker!

Actueel 4 keer gelezen

Pijnacker - De Trucker kijkt aanstaande zaterdag 2 juli terug op een bewogen seizoen 2010 – 2011 tijdens een spetterend, muzikaal en glamoureus eindfeest! Speciale gast is Elbee, een (rock)coverband uit Katwijk die al eerder de Truckerzaal flink heeft doen swingen.

Het thema van het eindfeest is ‘Let’s Get Loud Glamour Party’, dus doe je mooie kleren aan en drink een drankje in de chique aangeklede Trucker. Neem al je vrienden mee naar dit gezellige zomerfeest, want het is dit seizoen de laatste keer dat je een dansje kunt wagen! Entree is aanstaande zaterdag 5 euro of 3 euro als je pashouder bent.

Het afgelopen jaar heeft De Trucker een hoop meegemaakt, waaronder natuurlijk de grote brand in de bovenzaal van het pand, succesvolle maatschappelijke stages en hilarische comedy avonden. Tijdens de zomerstop, die tot eind augustus zal duren, wordt hard geklust om De Trucker in het nieuwe seizoen er weer piekfijn uit te laten zien. Het openingsfeest zal plaatsvinden op zaterdag 27 augustus 2011.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant