De politie houdt een voertuig staande.
De politie houdt een voertuig staande.

Integrale verkeerscontrole Delfgauw

Actueel 39 keer gelezen

Delfgauw - Politie Haaglanden heeft dinsdagavond een grote integrale verkeerscontrole gehouden. Aan de controle deden onder andere de belastingdienst en de douane mee. Bij de controle werden automobilisten op de A13 door motorrijders van de politie naar het terrein van Rijkswaterstaat in Delfgauw geleid.

Automobilisten die van de weg werden gehaald konden rekenen op een uitvoerige controle door de politie. Onder andere werd de verlichting van het voertuig nagelopen en een blaastest afgenomen. Automobilisten waarbij technische gebreken aan het voertuig werden geconstateerd, konden direct door de ANWB worden geholpen.

Automobilisten die nog het een en ander te regelen hadden met de belastingdienst werden doorgestuurd om direct te betalen. Bij hen die niet konden betalen, werd het voertuig in beslag genomen en weggesleept. In enkele gevallen was dat daadwerkelijk het geval.

De politie trof bij de controle ook nog een persoon aan die stond gesignaleerd. Hij is aangehouden. Ook werd een man aangehouden voor verboden wapenbezit, hij had een busje pepperspray bij zich. Via twitter liet de politie weten dat er ook een onderzoek wordt ingesteld naar een omgekatte auto die bij de controle werd aangetroffen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant