Afbeelding

Vernielers auto's Emmastraat opgepakt

Actueel 35 keer gelezen

Pijnacker - De politie afgelopen heeft afgelopen weekend in de Emmastraat drie vernielers van 17, 18 en 19 jaar uit Pijnacker aangehouden. Dat heeft de politie vandaag bekend gemaakt.

“De jongens worden ervan verdacht verschillende vernielingen te hebben aangericht, onder meer aan auto's. De 19-jarige verdachte wordt er tevens van verdacht een 19-jarige jongen aan de Stationsstraat te hebben mishandeld”, zo laat een woordvoerder weten.

De politie ontving een melding van omstanders dat een groepje jongens over auto's liep en vernielingen aanrichtte. Het signalement van één van de daders kwam overeen met dat van een jongen die eerder op de avond al een bekeuring voor baldadigheid had gekregen. Agenten gingen naar deze jongen op zoek en troffen hem en de twee andere verdachten aan, alle jongen zijn meegenomen naar het bureau. De 19-jarige verdachte zit nog vast voor verhoor.

Gedupeerden

De politie is op zoek naar de eigenaren van de auto's die wellicht beschadigd zijn. Ook is de politie op zoek naar getuigen van de mishandeling. Als u getuige geweest bent, of als u informatie heeft die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Pijnacker/Nootdorp via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant