Dimitri en Marco hebben er zin in!
Dimitri en Marco hebben er zin in!

Kelnerrace: Opgeven kan vanaf nu!

Actueel 105 keer gelezen

Pijnacker - De uitbaters van Het Witte Huis en Café de Guyter zijn druk in de weer met plannen voor een ‘Kelnerrace’ op het Raadhuisplein op zaterdag 2 juli. Ze hebben de handen ineen geslagen om weer een nieuw en fris evenement te organiseren in Pijnacker. Voor groot én klein!

Bij een kelnerrace is het de bedoeling dat een team van vier personen omstebeurt een hindernisbaan aflegt met een dienblad vol drankjes. Het team die aan het eind de meeste centiliters drank over de eindstreep weet te balanceren, wint de race. Niet enkel horecateams mogen aan de race deelnemen, maar iedereen die de uitdaging aandurft. Extra moeilijkheidsgraad is het dragen van een speciaal sumoworstelaars pak. “Niet alleen spanning, maar ook veel om te lachen dus”, vertelt Dimtri van Het Witte Huis enthousiast.

“In de zomer staat het allemaal een beetje stil vinden we. Het is in de zomermaanden gewoon tijd voor een nieuw evenement in Pijnacker”, vindt Marco van de Guyter. “Ik besloot samen met Dimitri een kelnerrace op te zetten, geleend van de Delftse editie op de Beestenmarkt. Scouting Nootdorp zet het parcours in elkaar. Je moet denken aan verschillende hindernissen in het parcours, waaronder een waterbak.”

Programma

Maar er is veel meer te beleven tijdens deze hopelijk zonnige zaterdagmiddag. Het programma start met een bezoek van Bob de Bouwer. “De echte”, weet Marco. Ook is er een optreden van de band ‘Band en Breakfast’. Overdag zijn er natuurlijk drankjes te koop, maar ook wordt er een flinke barbecue aangezet. Niemand hoeft zich dus te vervelen!

Opgeven Kelnerrace!

Het opgeven voor de kelnerrace is begonnen. Er doen teams van vier personen mee en de kosten zijn 12,50 euro per persoon. Voor dat geld krijg je 50 euro aan consumptiebonnen. Je wint dus eigenlijk altijd. Ook zijn er mooie prijzen te winnen. Wat dacht je van een lekker etentje bij Het Witte Huis of De Guyter? Dus: vrienden, verenigingen, clubs, boeren, burgers en buitenlui: geef je op en laat zien dat jij de beste kelner bent van 2011! Opgeven is mogelijk bij de bar van Het Witte Huis en/of Café De Guyter.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant