Rianne Hoofs (l) en Esther de Wit (r) van de bieb.
Rianne Hoofs (l) en Esther de Wit (r) van de bieb.

Gezocht: talent voor Taal-lente*festival

Actueel 49 keer gelezen

Pijnacker - Samen met zes organisaties organiseert bibliotheek Oostland het Taal-lente*festival op zaterdag 18 juni van 13.00 – 17.00 uur. Meld je voor 31 mei aan via de website, www.bibliotheekoostland.nl.

Daar vind je een inschrijfformulier. Het maakt niet wat je wilt laten zien of horen op het podium aan de vijver van de Julianalaan in Pijnacker, als je maar vindt dat jij op het podium thuishoort. Het is één van de laatste dagen van de lente waarop de bibliotheek hoopt op een uitbarsting van lokaal talent op het open podium.

Naast schrijver en dichter Joost Zwagerman, die zich in zijn nieuwste boek door kunstwerken heeft laten inspireren, zal ook winnares Suze van der Meijden van talentenwedstrijd Dorp’s Got Talent acte de présence geven. Tussendoor zullen muziekschool Rootz en Jay’s Place demonstraties geven. De Damastbloem geeft een bundeltje uit waarin, naast Haiku’s, gedichten staan die prijswinnend waren in een wedstrijd van de bibliotheek. Tijdens de officiële opening wordt dit bundeltje aan de wethouder Cultuur, Francine van der Jagt, overhandigd. Meer informatie is ook te vinden op de speciale hyves-pagina www.taal-lente-festival.hyves.nl. (MB)

Rianne Hoofs en Esther de Wit van de bibliotheek nodigen iedereen uit om zijn of haar talenten te tonen tijdens het open podium in het parkje naast de bibliotheek op 18 juni aanstaande. Inschrijven kan nog tot 31 mei.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant