Afbeelding

Kur op muziek bij het Blauw Gele Vendel

Actueel 111 keer gelezen

Pijnacker - Zaterdag 8 januari aanstaande vanaf 18.00 uur houdt manege het Blauw Gele Vendel aan de Monnikenweg in Pijnacker een Kur op muziek.

Een Kur op muziek is een wedstrijd waarbij de deelnemers, veelal verkleed, onder begeleiding van muziek welke zij zelf uitgekozen hebben, een zelfgemaakte proef laten zien. Er zal door de deelnemers individueel, met z’n tweeën of zelfs met z’n vieren een proef gereden worden. Ook zullen de kinderen van en aantal manegepony lessen een zelfgemaakte carrousel op muziek rijden.

Er wordt gestreden om leuke prijzen. Een jury zal alle proeven beoordelen op choreografie, originaliteit, moeilijkheidsgraad en de harmonie tussen ruiter en paard. Ook zal er een publieksprijs weggegeven worden. Om ongeveer 20.00 uur zal er een demonstratie gegeven worden door een carrousel van maar liefst 16 Friezen. Dit zal een spektakel worden dus mis het niet! Iedereen is van harte welkom om te komen kijken op de manege aan de Monnikenweg in Pijnacker. Voor meer informatie of overige activiteiten zie www.blauwgelevendel.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant