In Delfgauw werd een aanhanger met autobanden geblust.
In Delfgauw werd een aanhanger met autobanden geblust.

Jaarwisseling redelijk rustig verlopen

Actueel 38 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp – Oud en Nieuw in onze gemeente is redelijk rustig verlopen. De brandweer is wel de hele avond in de weer geweest met container- en buitenbrandjes.

Rond middernacht ontstond er brand in een woning aan de Sophiastraat in Pijnacker. Volgens de bevelvoerder van de brandweer is er vermoedelijk iets brandbaars naar binnen gegooid. De bewoner van het pand is nagekeken door de ambulancedienst omdat hij rook had ingeademd.

In Delfgauw werd rond half drie door nog onbekende dader(s) een aanhanger met autobanden in brand gestoken. Het incident had plaats op de Zuideindseweg. De burgemeester en de bureauchef zijn persoonlijk poolshoogte komen nemen. Deze brand wordt onderzocht. De sfeer in Delfgauw en de Oude Leede was verder rustig.

In de Irenestraat in Pijnacker vloog door nog onbekende oorzaak een auto in brand. Bewoners werden rond half vier opgeschrikt door getoeter, hetgeen afkomstig bleek te zijn van het autoalarm van de auto. Er woedde een felle brand in de wagen. Het voertuig is opgehaald door de technische recherche.

De vreugdevuren in Delfgauw en Nootdorp zijn naar verluidt rustig verlopen. In Ypenburg voerde de Mobiele Eenheid een charge uit, maar ook daar keerde de rust snel weder.

In Delft is een automobilist om het leven gekomen. De man was het water langs de Wateringseweg ingereden vlakbij de grens met Rijswijk, zo meldt TV West.

Ook woedde er afgelopen nacht een felle brand in een school aan het Poptahof in Delft. De schade aan het gebouw is aanzienlijk.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant