Feestelijke kerstweek bij de Trucker

Actueel 22 keer gelezen

Pijnacker - Over een paar dagen is het alweer kerst, dit laat de Trucker in Pijnacker natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan! Vanaf donderdag 23 december kun je tijdens deze kerstweek dagelijks in de Trucker genieten van gezellige activiteiten.

Zo is er een Kerstpunkavond, Kerstkaraoke en als hoogtepunt een spetterend Oud en Nieuwfeest met als thema Full Moon Party. Lees snel verder voor een overzicht van alle feestelijkheden!

Op donderdag 23 december trappen we af met een Guitar Hero Contest. Heb jij die gitaar moves in je, kom dan zeker langs en ontdek of jij de beste bent! Een dag later, op kerstavond, is het in de Trucker weer tijd voor de jaarlijkse traditionele Kerstpunkavond. Deze avond verschijnen de punkbands Kirk dikdik & the Bongo’s en The Morgan Affair op het podium om een geweldige show neer te zetten en het kerstfeest op een bijzondere manier in te luiden! Entree is deze avond €5,- of €3,- als je pashouder bent.

Op Eerste Kerstdag is de Trucker vanaf 22.00 uur geopend en kun je onder het genot van een lekker drankje rustig uitbuiken van het kerstdiner en een typische kerstfilm bekijken. Op Tweede Kerstdag is de Trucker eveneens vanaf 22.00 uur geopend en gaan we lekker swingen! Diverse kerstkaraoke-dvd's worden uit de kast gehaald en je kunt samen met je vrienden nog 1 keer bekende kerstklassiekers als Driving home for Christmas, All I want for Christmas is you en Last Christmas uit volle borst op het Truckerpodium meezingen!

Op maandag 27 december ben je in de Trucker welkom voor de Spelletjesavond. Risk, Monopoly, Poker, alles is mogelijk. Neem je vrienden mee en speel onder het genot van een drankje een leuk spel. Ook op dinsdag 28 december is de Trucker geopend, waarna de deuren voor 2 dagen sluiten om alles klaar te zetten voor een geweldig Oud en Nieuwfeest!

Dit jaar vindt er een echte Full Moon Party plaats, compleet met emmertjes drank, sangria, cocktails, lange rietjes, glow in the dark verf, vuurwerk en zomerse muziek. Je koopt je kaartje voor het Oud en Nieuwsfeest tijdens openingstijden aan de bar van de Trucker. Op de avond zelf worden er geen kaarten meer verkocht dus koop je kaartje op tijd, de verkoop gaat hard en op=op! De Trucker gaat op 31 december open om 22.00 uur, de deur sluit om 02.00 uur. Tot 05.00 uur wordt er door gefeest.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant