Kerstwandeling voor kinderen in Delfgauw

Actueel 61 keer gelezen

Delfgauw - Op zondagavond 19 december vindt in Delfgauw een kerstwandeling plaats voor kinderen. Er loopt een speciale route door de wijk met veel lichtjes in het donker. Onderweg wordt op sfeervolle wijze het kerstverhaal uitgebeeld.

Deelname is gratis en alle kinderen in Delfgauw zijn van harte uitgenodigd om mee te lopen. Zij moeten wel een begeleider meebrengen. De route begint en eindigt in de kerk in Delfgauw, Zuideindseweg 7. Aanvang: 19.00 uur. De lengte van de wandeling is ongeveer twee kilometer en de geschatte tijdsduur is 45-60 minuten. Er zijn lampionnen beschikbaar, maar als kinderen zelf een lampion en/of een lampje aan een stok hebben, is het handig als zij die meebrengen.

De kerstwandeling wordt georganiseerd door de leiding van de kinderkerk van de Hervormde Gemeente Delfgauw en de Immanuëlkerk Delft. Het belooft een grootse happening te worden. Meer dan 100 mensen zijn bij het project betrokken: de een met een rol in een van de taferelen, de ander met een muzikale bijdrage, weer een ander door de voortuin ter beschikking te stellen, enzovoort.

Meer informatie: Heleen van Nieuwkerk - 015 2619806 - hvannieuwkerk@caiway.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant