Getuigen achtervolging N470 gezocht

Regio 37 keer gelezen

Berkel en Rodenrijs - Oproepje van onze vrienden van de Heraut. Donderdagavond rond 23.30 uur reed een automobilist vanaf de Oudelandselaan richting N470 (Rotterdam). Op de N470 ging hij linksaf richting Rotterdam. Hij werd achtervolgd door een man waarmee hij eerder onenigheid had.

Op de N470 stopte de achtervolger na de tunnel, stapte uit en begon te roepen. De gevolgde man kon niet verstaan wat hij zei. Hij kon om hem heen rijden en vervolgde z'n weg. Op de grote rotonde (Doenkade) moest hij voor rood stoppen, keek in z'n spiegel en zag achtervolger op 'm af stuiven met z'n auto. Toen is hij uit angst door rood gereden met de achtervolger er weer achteraan. Ze reden wel 140 km / h. Toen rood licht bij tankstation. Achtervolger reed door rood, stopte voor de achtervolgde en reed achteruit om te proberen hem te rammen. Beide auto's reden slingerend achteruit.

De achtervolgde reed via de berm weg. Achtervolger z'n motor sloeg af.De automobilist die werd achtervolgd wilde aangifte doen, maar politie heeft gezegd dat hij getuigen nodig heeft. Er waren automobilisten die het gezien moeten hebben. Getuigen worden verzocht zich te melden bij politie 0900 - 8844 bureau Lansingerland.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant