Maaltijdbezorger overvallen

Regio 12 keer gelezen

Regio - We schakelen even over naar buurgemeente Zoetermeer. Een 17-jarige medewerker van een bedrijf dat maaltijden bezorgt, is daar dinsdag 7 december overvallen. De politie zoekt getuigen. Misschien was je in de buurt en kun je de politie op weg helpen?

Het slachtoffer was omstreeks 17.30 uur met enkele maaltijden onderweg toen hij op de Olof Palmelaan werd klemgereden door een scooter met daarop twee mannen. Eén van hen sloeg de 17-jarige in het gezicht, de ander dreigde met een mes. Het slachtoffer moest zijn zakken leegmaken, waarna de daders er vandoor gingen.

De bestuurder van de scooter is een licht getinte man van 18 of 19 jaar oud. De man is ongeveer 1.85 meter lang en heeft korte zwarte krulletjes. Hij droeg een wit vest en een blauwe spijkerbroek. De passagier was eveneens een licht getinte man van 1.85 meter lang. Hij had een hele lichte snor, droeg een zwart Nike-petje en een zwarte Nickelson-jas. De scooter waarop zij reden, was donker van kleur en reed zonder verlichting.

Ben je getuige geweest van deze beroving of heb je informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt dan contact op met de recherche van politiebureau Zoetermeer via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.


Grotere kaart weergeven

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant