Avanti speelt gelijk tegen VEO

Sport 239 keer gelezen

Pijnacker - Voor Avanti voelde het 25-25 gelijkspel als een punt verloren en voor VEO als een punt gewonnen. De ploeg uit Voorburg heeft een patent op gelijke spelen want dit was alweer de derde maal dat ze met een gelijkspel van het veld liepen.

Na een 14-13 voorsprong bij rust was het Avanti dat direct in de tweede helft doorpakte naar de 17-13. Tot tien minuten voor tijd wist de ploeg van Edwin Visser de voorsprong vast te houden maar een zeer sterke fase van VEO bracht hen in drie minuten van 22-19 op een 22-23 voorsprong. Het werd ongemeen spannend, het was VEO dat steeds het eerste doelpunt maakte en Avanti dat weer aansloot. Vier minuten voor tijd maakte Sharon van der Meer de 25-25, maar daarna wisten beide ploegen niet meer te scoren in een bloedstollende slotfase. Eindstand 25-25.

Doelpunten: Ronald Struijk (6), Maaike Hazenkamp (5), Colin van der Zanden (5), Dé Post (3), Sharon van der Meer (3), Marjolein van Breukelen, David Post en Iris Westhoven.