Even geen werkzaamheden Europalaan

Verkeer 128 keer gelezen

Pijnacker - De werkzaamheden aan de Europalaan - voornamelijk de rotonde Europalaan/Kortweg - liggen even stil vanwege de vorst. Wegwerkzaamheden zijn namelijk technisch en fysiek onmogelijk als het vriest.

Nu de vorst dit jaar zo’n drie weken eerder invalt dan verwacht, worden de werkzaamheden onverwacht gehinderd. Waarschijnlijk gaat het volgende week dooien. Tot aan de kerst zal er zoveel mogelijk aan worden gedaan om de rotonde weer bereidbaar te maken voor het verkeer. Na de vriesperiode in februari/maart worden de laatste werkzaamheden aan de rotondes en fietspaden uitgevoerd.

Stremmingen op de Delftsestraatweg en Oostlaan

• Maandag 6 december stemming Oostlaan

Is tussen 12.00 en 15.00 uur is de zuidelijke rijbaan van de Oostlaan (richting Zoetermeer) ter hoogte van het nieuwe winkelcentrum in aanbouw afgesloten. Verkeer wordt omgeleid via de Goudenregensingel en Meidoornlaan.

• Avond en nacht van 7 op 8 december stremming Delftsestraatweg

In de nacht van 7 op 8 december is van 20.00 tot 06.00 uur de Delftsestraatweg (N473) voor al het verkeer afgesloten vanwege reparatiewerkzaamheden door de provincie.

Verkeer uit Delft richting Pijnacker wordt omgeleid via de Schoemakerstraat richting het Kruithuisplein via routeborden P. Verkeer uit Pijnacker richting Delft wordt omgeleid via de Klapwijkseweg en de N470 middels routeborden D. Voor de laatste informatie over deze werkzaamheden kijk op www.n473.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant