Bewaker Meander valt in slaap

Actueel 54 keer gelezen

Delfgauw - De speciaal ingehuurde bewakingsmedewerker van basisschool de Meander aan de Florijnstraat heeft grote moeite om wakker te blijven. De bewakingsmedewerker is ingehuurd door de Spaanse bisschop die de school aanstaande donderdag met een bezoekje zal vereren.

Deze bisschop heeft dit jaar extra veel medewerkers nodig om de voortgang van zijn cadeaubedrijf in deze drukke tijden te continueren. Daarom heeft hij basisschool De Meander gevraagd een kluis te herbergen met waardevolle cadeaus die hij donderdag 2 december nodig heeft voor een groot traditioneel feest ter plaatse. De speciaal ingehuurde medewerker heeft als taak deze kluis te bewaken, maar slaagt erbarmelijk in zijn taken. Herhaaldelijk is hij in de donkere koude nacht in slaap gevallen en zelfs overvallen door een bende pakjesdieven.

Door het goed functionerende alarmsysteem van de school kon de bewakingsmedewerker, door een in de haast toegesnelde agent, uit zijn benarde positie bevrijd worden. De leerlingen van de school is gevraagd om met tips te komen om de bewakingsmedewerker hulp te bieden om wakker en alert te blijven.

Gelukkig zijn er beelden beschikbaar van de bewakingsmedewerker en zijn directe omgeving. Herkent u iemand op onderstaande beelden of heeft u tips om de bewakingsmedewerker wakker te houden tot 2 december, meldt het aan Basisschool De Meander.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant