Bessie in The M Factor

Actueel 52 keer gelezen

Delfgauw - De kattenopvang in Delfgauw zet regelmatig een kat in de spotlights om te kijken welke kat nu de M factor heeft, oftewel de MIAUW factor! Het uiteindelijke doel is natuurlijk om voor alle katten die in de opvang verblijven een leuk, nieuw baasje te vinden, want de katten zitten uiteraard niet vrijwillig in het opvanghuis.

De Kattenbescherming is op zoek naar een nieuw thuis voor Bessie. Ze zit al een tijdje bij de kattenbescherming, want ze is een beetje verlegen. “Als er mensen komen kijken duikt ze onder de bank en laat zich niet zien”, zegt verzorgster Karin Wiegman.

“Maar Bessie is een ontzettend lief poesje dat graag op schoot komt zitten en het liefst de hele dag om je heen hangt en kopjes geeft. Ze is lekker rustig van karakter maar vindt andere drukke poezen en kleine kinderen een beetje eng, een rustige oudere poes is geen probleem.”

Dus als u een zeer zachtaardige en lieve knuffelkat zoekt en geen kleine kinderen in huis heeft kunt u misschien wel voor een heerlijk thuis zorgen. Uiteraard is Bessie ingeënt tegen kattenziekte en niesziekte, ontwormd, ontvlooid en gecastreerd c.q. gesteriliseerd en gechipt. De Kattenbescherming rekent een vergoeding van 100 euro voor een kater en 125 euro voor een poes.

Dit is een eenmalige bijdrage in de algemene kosten en daardoor géén betaling van een koopsom van een katje en wordt ook niet geretourneerd als een katje wordt terug gebracht. Bel 06 - 2364 1070 voor meer informatie over Bessie. Wilt u de Kattenbescherming helpen of financieel steunen? Kijk dan op de website: www.kattenbescherming.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant