VVD wil opheldering Tweet Buddenberg

Actueel 180 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - De lokale VVD-fractie is verontrust over een uitspraak die burgemeester Rik Buddenberg van Pijnacker-Nootdorp vorige week deed op Twitter.

De burgemeester schreef ‘De door het kabinet-Rutte beloofde 3000 extra agenten blijkt bij nader inzien een wassen neus te zijn. We gaan terug in capaciteit in Haaglanden’. Francine Horn, fractievoorzitster van de VVD, wil opheldering over de bewuste uitspraak van Buddenberg: “Is de burgemeester van mening dat hij in zijn functie een dergelijke politiek getinte uitspraak kan doen?” schrijft ze in een persbericht.

Francine zal deze vraag morgen stellen tijdens de gemeenteraadsvergadering. “Wat bedoelt de burgemeester met ‘de extra agenten blijken bij nader inzien een wassen neus te zijn’, deze extra agenten komen er namelijk wel degelijk”, stelt Francine. Maar als het verhaal over het capaciteitsprobleem klopt wil de VVD daar ook duidelijkheid over: “Zo ja, hoeveel en wat betekent dat dan voor Pijnacker-Nootdorp en hoe wordt dat dan opgevangen”, aldus Francine.

Opvallende Tweet 33

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant