N209 één nacht afgesloten

Verkeer 165 keer gelezen

Regio - Hoekeindseweg (provinciale weg N 209) tussen Bergschenhoek en Bleiswijk is in de nacht van dinsdag 30 november afgesloten.

De parallelweg is de nacht ervoor dicht. De provincie Zuid-Holland voert beide nachten onderhoudswerkzaamheden uit aan het wegdek. De werkzaamheden vinden plaats tussen de Groendalseweg en de kruising Hoekeindseweg.

De Hoekeindseweg (N 209) is tijdens de werkzaamheden op 30 november dicht van 20.00 uur ’s avonds tot 06.00 uur de volgende ochtend. De parallelweg, die de nacht ervoor wordt aangepakt, is tussen dezelfde uren afgesloten. De provincie Zuid-Holland zet tijdens de werkzaamheden aan de parallelweg verkeersregelaars in om ervoor te zorgen dat bestemmingsverkeer probleemloos zijn reisdoel bereikt.

Omleidingen

Drie omleidingen zorgen ervoor dat het verkeer op de N 209 in de nacht van 30 november met zo min mogelijk vertraging op de plaats van bestemming komt: Verkeer van de A12 naar Bergschenhoek wordt omgeleid via de Groendalseweg, Munnikenweg en de N 470; Verkeer van Rotterdam naar Bleiswijk wordt omgeleid via de N 471, N 470, Munnikenweg en Groendalseweg; Verkeer tussen Bergschenhoek en Bleiswijk kan gebruikmaken van de parallelrijbaan.

> n209.nl

Kruithuisplein bij Delft één nacht dicht

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant