Vermist: Aimen Gad (20) uit Den Haag

Regio 29 keer gelezen

Regio - Sinds woensdag 17 november wordt de 20-jarige Aimen Atef Gazy Gad uit Den Haag vermist. Aimen is woensdag om 16.30 uur na zijn werk vertrokken vanaf de Cobbenhagenstraat in Rijswijk. Normaal gesproken nam Aimen daarvandaan de tram naar zijn ouderlijk huis aan de Koningstraat.

Hij is echter niet thuis aangekomen en is sindsdien ook niet telefonisch bereikbaar. Zijn moeder heeft die woensdag rond 18.00 uur geprobeerd Aimen te bellen, zij heeft geen contact met hem gekregen. Het is niet eerder voorgekomen dat Aimen vermist was. Aimen heeft geen auto tot zijn beschikking en heeft zeer beperkte financiële middelen.

Signalement

Aimen is ongeveer 1.85 lang, heeft een slank postuur en een licht getinte huidskleur. Hij heeft bruine ogen en bruin haar. Aimen had woensdag witte Nike schoenen aan, een grijze joggingbroek, een wit/grijs T-shirt met de opdruk Umbro, een bruin Burberry vest en een zwart leren jack met een capuchon afgezet met bont.

Heeft u Aimen sinds woensdag 17 november nog gezien of weet u waar hij momenteel verblijft? Neem dan contact op met de recherche van bureau Hoefkade via 0900-8844.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant