KLPD zoekt naar vermist meisje

Actueel 53 keer gelezen

Pijnacker - Het Korps Landelijke Politiediensten (KLPD) en televisieprogramma Tros Vermist zijn ingeschakeld bij de vermissing van een 17-jarige meisje uit Pijnacker. Ze reed gistermiddag voor een boodschap naar een winkel aan de Oostlaan, maar daarna ontbreekt ieder spoor.

“Wellicht is ze bij een vriend in Rotterdam”, meldde de politie vanmiddag. Het KLPD heeft op haar website meer details vrijgegeven over de Pijnackerse. Zo wordt haar fiets vermist, een blauw/grijze damesfiets van het merk Gazelle. "Ook heeft ze een moedervlek onder haar rechteroog", is te lezen op de site.

Maar ook over haar kleding is iets meer bekend gemaakt. De politie meldde eerder al dat ze een spijkerrokje droeg en een zwarte jas, maar het KLPD meldt het detail dat ze tevens zwarte laarzen draagt en een donkere maillot. Tv-programma Vermist van de Tros heeft aan het einde van de middag naar haar volgers een opsporings-Tweet verzonden.

De politie Haaglanden zoekt mensen die haar sinds donderdagmiddag hebben gezien of weten waar het meisje is. Zij kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844 of anoniem op 0800-7000.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant