Tankstation in Zoetermeer overvallen

Regio 90 keer gelezen

Regio - We schakelen even over naar Zoetermeer. Daar is vanmiddag door een nog onbekende man een tankstation aan de Zuidweg overvallen. De man bedreigde rond het middaguur het aanwezige personeel en verliet na de overval het tankstation.

“De gemaskerde man bedreigde in het tankstation de winkelbediende en wist een geldbedrag buit te maken. Na de overval verliet de man in eerste instantie lopend het tankstation. Een getuige zag dat de man vervolgens richting de geluidswal liep en daar op een racefiets stapte, die daar kennelijk klaarstond. De man fietste hierna weg, vermoedelijk in de richting van de wijk Rokkeveen”, meldt een woordvoerder van Politie Haaglanden vanmiddag.

Van de man is het volgende signalement bekend. De overvaller is circa 30 jaar oud en droeg donkere kleding en een bivakmuts.

De meldkamer van de politie startte, na de melding, een Burgernetactie op. Ook werd een helikopter ingezet die in de omgeving van het tankstation speurde naar de wegfietsende verdachte. Tot op heden werd de man niet gevonden.

Bent u getuige geweest van deze overval of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Zoetermeer via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

Verdachte (27) aangehouden in Zoetermeer


Grotere kaart weergeven

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant