Tim Coronel én pitspoezen naar Pijnacker

Actueel 237 keer gelezen

Pijnacker - Op uitnodiging van Heemskerk Juweliers, Seatdealer Stejer Delft en Futuro Mannenmode komt autocoureur Tim Coronel aanstaande zaterdag, 13 november, naar Pijnacker.

In een grote tent op het Raadhuisplein wordt het tussen 11.00 en 16.00 uur een happening compleet met een raceauto, pitspoezen en snelle acties.

Tim Alfa Coronel zag op 5 april 1972 het levenslicht, niet veel later gevolgd door tweelingbroer Tom Romeo Coronel. Al op zeer jonge leeftijd ontwikkelde het stel een competitiegevoel ten opzichte van elkaar. Het feit dat deze competitie soms vrij ver werd doorgedreven, verklaart het feit dat ze nooit langer dan twee weken bij elkaar in de klas hebben gezeten.

Tom was al snel bezig met het opbouwen van een carrière in de racerij maar kort daarna wist ook Tim de weg naar het circuit te vinden. In zijn debuutjaar in 1994 pakt Tim meteen de titel in de Citroën AX Gti Cup. Er volgden vele podiumplaatsen, overwinningen, Nederlandse en Europese kampioenschappen.

Tim Coronel heeft ook, en niet onverdienstelijk, een aantal keer deelgenomen aan de Rally der Rally’s: de Dakar Rally. In 2011 gaat hij alleen in een McRae 4x2 Buggy deze zware rally bedwingen. Bovendien heeft hij in 2006 zijn eigen team opgezet en is dus behalve coureur ook teammanager van het McGregor Vakantiegoed Racing Team.

Acties

In vergelijking met al dit racegeweld, zal het aanstaande zaterdag een relatief rustige activiteit worden voor deze autocoureur als hij in Pijnacker handtekeningen uit komt delen en op de foto gaat met zijn fans al dan niet in combinatie met de pitspoezen en de Seat World Rally Car. Daarnaast staan zijn hoofdsponsors op pole-position in de spotlights.

Heemskerk Juweliers heeft aantrekkelijke acties voor de collectie TW Steel horloges: de grote, ruige en stoere uurwerken voor zowel heren als dames. Futuro Mannenmode eveneens maar dan voor de collectie van McGregor. En Seatdealer Stejer Delft heeft verrassingspakketten in petto.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant